Hvorfor Ctrlindel?

Haloo c:

Da jeg gjorde noen endringer i designet la jeg plutselig merke til at emnet om hvorfor jeg kaller meg ctrlindel sto tomt.. Så dette må vi jo få gjort noe med 🙂

Grunnen til at jeg kaller meg dette er fordi jeg tidligere spilte et spill som heter Transformice. Det var der jeg begynte å kalle meg dette. Grunnen til det var at det var ganske populært å hacke spillet den gangen. Og det er det vel enda.. uff xD Men i hvert fall så lærte jeg meg en hack som kunne slette andre brukere. Det vil si at jeg kunne «kontrollere sletting» og derfor ble navnet Ctrlindel ut ifra Controlling Delete 🙂 Siden ctrl står for control, og del står for delete.
Controlling Delete var jo alt for langt siden det var maks 10 bokstaver eller no.. Derfor forkortet jeg det til Ctrlindel ^^

Okaii nåå vet alle hvordan navnet ble til! :))

Og grunnet til at jeg begynte å bruke det andre steder var fordi jeg raskt fant ut at jeg var den eneste i verden som kaller meg for akkurat dette ^^

Og om du lurer så utales det altså: Ceterelindel eller c-t-r-l-indel om du vil ^^ Og ikke uttal det ketrelindel..! Si Setrelindel.. ok? Med Sss lyden!! (y)

Jupp det var alt ^^ Hadee <33

Lina Mathilde

03.01.2013 kl. 16:02