S0m3 7h1n65 n3v3r ch4n63 ^^

Heii dere c:

Jah da var det visst mandag igjen. Jeg liker virkelig ikke mandager så det var jo ikke så bra da.. Men denne mandagen har i hvert fall vært grei. Var dessverre ikke på skolen i dag siden jeg ikke følte meg så bra og sånn, men heldigvis ble det bedre utover dagen.

I femtiden kjørte broren min meg til Arendal også var jeg der litt med noen venner. Det var ganske hyggelig og sånt, men vi rakk ikke å finne på no så det ble liksom ganske trøtt. Etter hvert stakk hun jeg var med hjem så da ble jeg værende alene igjen på senteret. Siden det selvfølgelig var dritkjedelig så tok jeg neste bussen hjem. Den gikk med en gang så jeg trengte ikke å vente noe heller 🙂

Da jeg kom hjem var jo selvfølgelig døren låst og jeg måtte sitte utenfor i ca en halvtime.. Men samma det. Jeg overlevde ^^
Etter det gikk jeg bare rett på pc’n og chattet med venner og skypet med folk and so on c:

Imens jeg chattet, satt jeg og laget en pakkeliste til spaniaturen som jeg enda ikke har giddet å skrive noe om. Får vel gjøre det snart 🙂 Det gikk i hvert fall fint og jeg tror jeg har fått med det meste. Det viktigste er vel bikinien, sminken og rettetanga! Resten er vel ikke så viktig. Jeg klarer meg jo liksom fint om jeg glemmer tannbørsten eller solkremen eller no sånt no.. Men rettetangen og sminken ville jeg dødd uten. Og mobilen min!!! Den er livsviktig! Hadde jeg glemt den hadde jeg ikke visst hva jeg skulle gjort. Facebooken og bloggen må man jo bare oppdatere hele tiden når man er på ferie. Også har jeg jo kameraet på mobilen som forresten er en Xperia S hvis noen lurte på det. 🙂 Samma det 😛

Men jah nå ble det igjen litt rotete tekst, men langt mindre forkortelser og smilyer innimellom i hvert fall ^^ Så skal jeg heller jobbe med å skrive litt bedre. Jeg hadde forresten rundt 40 lesere i går, mens i dag har jeg hatt rundt 20. Men jeg er fornøyd. Jeg skrev jo litt mer i går også da så jaja 🙂

Men nå tenkte jeg å legge med dere.. Så nightynight c:

Lina Mathilde

10.12.2012 kl. 23:26