Mitt quote

Hellu x3

Jah da var det Torsdag ^^ dag 3 i Spania 🙂

Okai rett på sak! Ehmm.. jeg er ikke helt sikker på hvilket quote jeg følger egentlig.. Nå for tiden lever jo de fleste ungdommer etter yolo.. You Only Live Once ♥ Men jeg er ikke helt sikker på om det passer meg. Yolo handler jo om å ta sjanser i livet. Jeg kan ikke akkurat si at jeg er så flink på det..
Må tenke på et annet c:

anyway, life goes on

Jupp til slutt fant jeg en som jeg sånn passe lever etter.. Jeg har jo opplevd så mye tull i livet mitt at jeg har vel nesten vært nøtt til å leve etter det.. Men jah, den er jo fin den, og det stemmer jo perfekt ♥ Life goes on.. Det høres liksom så flott ut når man sier det ^^ Prøv selv c:

Hihi men jaa da skal jeg vel snart legge meg så nattaa ♥

Lina Mathilde

20.12.2012 kl. 10:10