Hva liker jeg egentlig ved meg selv?

Hellu :3

Altså dette innlegget har jeg gruet meg til.. Jeg har jo ikke akkurat verdens beste selvtillit så derfor er det ikke så lett for meg å skrive hva som er bra med meg. Så jah håper jeg bare ikke høres helt raring ut.
Vel i dag har jeg heller lyst til å skrive ren tekst istedenfor punkter så derfor gjør jeg det.

Utseende:

Okey.. hvis jeg skal si 3 ting jeg liker med utseendet mitt må det vel være håret, øynene og piercingene mine. Jeg har egentlig aldri likt håret mitt, og har for det meste vært ganske flau over det. Men såå! En dag dukket plutselig denne fantastiske rettetangen opp i livet mitt og alt ble flott! Ikke med en gang da siden håret mitt faktisk så helt forferdelig ut i begynnelsen da jeg rettet det. Det ble bare flatt og kjedelig. Etter hvert så farget jeg det brunt, og da ble det mye bedre. Så farget jeg det rødt og alt var nesten perfekt! Og til slutt ble det bare svart 🙂 Jeg er kjempe fornøyd med det svarte håret mitt, og jeg tror jeg kommer til å ha det sånn en stund til. (y) Jah øynene liker jeg fordi de er i fjeset mitt og fordi de er liksom passe store, blå og ja.. 🙂 Ogsåå!!! Piercingene mine!!! Jeg er kjempe glad i snakebitesa mine. Jeg synes selv at de kler meg kjempebra, og jeg føler liksom at de er en del av fjeset mitt. De passer personligheten min og de er en del av hele meg <3

Personlighet:

Jah.. Jeg fikk litt hjelp av søstera mi her, men det er likevel mine meninger altså ^^ Jeg er ikke redd for å snakke med fremmede eller å bli kjent med nye folk! Jeg kan liksom gå bort til en random fyr jeg aldri har møtt før og begynne å prate med ham.. På den måten blir jeg jo kjent med en del folk da ^^ Hehe det er litt gøy da. Og nesten hver gang jeg tar buss finner jeg meg en ny person å prate med. Har egentlig aldri opplevd at noen ikke har vært hyggelige (unntatt en som tydeligvis syntes at jeg var forferdelig irriterende), så ta det som et hint dere! Ikke vær redd for å bli kjent med nye mennesker! ♥
altså nå gidder jeg ikke skrive mer.. Likte liksom ikke så godt dette challenget så godt.. Sorry aa :/ Men neste blir bedre! Bilde av rommet mitt!! Må bare rydde veldig raskt xD Haha 😛

Hadee <333

Lina Mathilde

16.12.2012 kl. 21:24