Hos pappa :3

Heyy ^^

Da var jeg hos pappa igjen jah ^^ Er sånn passe gøy med det skjer jo ikke så veldig mye da.. I går var jeg på kilden med masse awesome folk og koste livet av mæ 😀 Det var sykt gøy.. Det var sånn kilden rock så de spilte musikk og sånt. Det var noen venner av meg son spilte også var det noen fra skien der ^^ Jeg syntes de jeg kjente var flinkest. De fra skien var også flinke da men de andre var lizzm bedre til å få med publikum 🙂

Da jeg kom hjem fra kilden sånn i halv 10 tiden så var det rett i bursdagen til «stebroren» min ._. Det var greit nok siden jeg fikk møte den gamle klassen min ^^ Det var jo hyggelig det da 🙂
Også overnattet venninna mi her også btw.. Det var også hyggelig.

I dag har jeg bare ligget og sovet og sånn.. Jeg tror jeg sov til halv 5 eller no.. Hadde vært oppe så sent så da var det godt å få sove litt. 
Når jeg våkna dro jeg til byen med pappa. Jeg fikk kjøpt en rom julegave til søstra mi dah c: Også var vi på mcdonalds og spiste litt.. Men jeg orket nesten ingenting da såå… Jah c’x

Men nå gidder jeg ikke skrive mer så hadeee folkens <33 c:

Lina Mathilde

08.12.2012 kl. 19:40