Ett år siden?

Heeiii ♥

Nå har jeg tatt igjen for de dagene jeg ikke rakk å skrive ^^ Så siden jeg reiser til Oslo i morgen skal jeg skrive ferdig resten av innleggene også nå, så kan jeg sette dem på tidsinnstilt publisering.

I dagens innlegg ønsker jeg å vise dere hvordan jeg så ut for et år siden.. Men for et år siden hadde jeg jo ikke denne pc-en så derfor har jeg ingen bilder tilgjengelige av meg selv for et år siden.. Men!! Jeg har bilder av meg selv for et halvt år siden, og siden dere knapt kommer til å kjenne meg allerede da så tror jeg dere kommer til å tilgi meg :3

Brunt håår <3
Blondt hår ^^ Min naturlige hårfarge ♥

Såå sånn så jeg ut for et halvt år siden. Dere kjenner meg igjen vel? c: Hihi ♥

Som dere ser har jeg jo kvittet meg med det store «løvehåret».. Nå som jeg retter håret blir det jo liksom for det meste flatt.. Men jaja, noen ganger tuperer jeg det jo opp og lager scene hair ♥ Og det har faktisk skjedd at jeg ikke har retta det så veldig mye og sånn og da er det jo fremdeles rett, men med masse volum 🙂

Så da var dette challenget også ferdig c:

Hadee <33

Lina Mathilde

16.12.2012 kl. 21:43