Et lite natta innlegg c:

Heisann søte lesere <3

Nå begynner det etter hvert å gå veldig lang tid mellom hver gang jeg skriver noe. Det er bare det at jeg har en del problemer hjemme og på skolen for tiden.. I det siste har jeg vært veldig lite på skolen, noe som gjør at stemningen hjemme heller ikke er så bra. Pga fraværet får jeg ikke lov til å være med til Spania med familien i jula og må derfor enten være igjen alene, eller så må jeg være hos broren min. Å være alene i jula høres jo helt grusomt ut så det blir vel til at jeg er hos broren min. Jeg har ikke så veldig lyst siden han sikkert vil være ute med venner og sånt i istedenfor å måtte være med meg, og da føler jeg meg mest til bry..
Men jaja… Det går nok bra 🙂

Resten av tiden har jeg brukt på å sove eller være ute med venner. 
Siden jeg regner med at ingen er særlig interessert i å høre om min skjønnhetssøvn så skriver jeg heller om vennene mine ^^ 
Som mange av dere vet så har jeg jo ikke akkurat allverdens med venner så da blir det jo fort til at jeg sitter hjemme hele dagen og snakker med alle de såkalte «nettvennene» som befinner seg omtrent over alt i verden.. Men for tiden har jeg begynt å være mer sosial og henger rundt i byen nesten annenhver dag. Siden jeg bor i den lille kjedelige byen Grimstad, blir det ofte til at jeg stikker til nabobyen Arendal. Der skjer det en del og det er masse flotte folk der. Det som er det beste er vel at man alltid finner noen å være med. I Arendal går det liksom helt fint hvis man går bort til noen man ikke kjenner og hilser på dem. Men hvis du gjør det samme i Grimstad vil sannsynligvis alle kikke veldig rart på deg.. Typisk sånne småbyer.. Alle skal være så ordentlige :/ 
Men uff nå tar det visst sin tid å komme til poenget.. Men altså en ting til som er veldig fint (i hvert fall hvis man er ungdom) er at det er liksom tre faste plasser der man nesten alltid finner noen man kjenner. McDonalds – Senteret – Kilden <3 
Hvis man ikke finner en eneste kjent person på noen av de plassene så må det være fordi en stor bombe har utslettet menneskeheten!! Det er liksom de faste plassene hvor folka slenger seg ned ^^ Jeg vil egentlig tro at de fleste tettsteder har sånne faste plasser hvor man møter folk. Det er liksom veldig greit 🙂

Jah.. Så var det det jeg egentlig skulle skrive om; venner o.O 
Men nå er jeg så trøtt at jeg ikke gidder ;D yaaay c:

Vett dere hva?? Dere aner ikke hvor vanskelig det var å skrive så mye uten å bruke noen av «mine vanlige forkortelser» 😮 Og nesten heelt uten smilyer! Og uten å skrive omtrent hvert eneste ord såååånn heeer xD lol jeg har lzzm fått litt sånn fjortiss måte å skrive på for tiden.. Vet lzzm ikke helt hvorfor :3 Men jajaaa samma deet 😀 
Nå skrev jeg jo ganske mye med fint språk så jeg håper dere er happy ^^ 
Det var nemlig noen som lurte på om jeg klarte å skrive en hel tekst uten å skrive som en unge.. Jeg syntes jeg klarte det braa jeeg x3 Så be Happyyyy <3333 😀

Hihi nå er jeg litt (veldig) trøtt så Nightynight alle sammen <33

Lina Mathilde

07.12.2012 kl. 00:57