Avhengig av musikk

Hei dere c:

Når dere leser dette er jeg på flyet til Fuerteventura. Flyet gikk gikk for en time siden, så det er vel rundt 4 timer igjen av turen. Dette innlegget ble egentlig laget 16.des (søndag), men siden bloggen nå har kommet med denne fantastiske tidsinnstilte publiseringen, så kan jeg gjøre alle de siste innleggene ferdig i dag. Hvis jeg får tilgang på nett i Spania så kommer det jo selvfølgelig noen ekstra innlegg med oppdateringer innimellom 🙂

Okai.. Så var det noe jeg er avhengig av 🙂
Dette er faktisk et veldig greit innlegg. Det første jeg tenker på når jeg hører «addicted to» er jo selvfølgelig musikk!

Musikk er absolutt alt for meg! Jeg hører på det hver eneste dag og hver eneste natt. Når jeg sitter på bussen, når jeg sover, når jeg er på skolen og seff når jeg blogger. Har jeg musikk tillgjengelig så har jeg det i ørene 🙂

Musikken jeg hører på er for det meste:
Escape The Fate – Falling In Reverse – Bullet For My Valentine – My Chemical Romance – Avenged Sevenfold – Black Veil Brides – Bring Me The Horizon – A Day To Remember – Disturbed – Flyleaf – Green Day – The Red Jumpsuit Apparatus – Skillet – Slipknot – Satyricon – Suicide Silence – Motionless in White ♥

Sååh syns dere a? Jeg vil ikke tro at de fleste av dere som leser bloggen min har hørt om så mange av disse bandene, men kanskje noen av dere har? c:

Men jaja, nok om det ^^

Blogges ♥

Lina Mathilde

18.12.2012 kl. 10:10