Tur på kirkeheia

Hellu folkens!! <3

I dag tok jeg meg en liten tur opp på kirkeheia, som faktisk ligger rett ved huset våres. Når vi står på terrassen kikker vi rett opp dit 🙂

Fint? Hvis man kikker til høyre ser man utover havet ♥

Ja, ihvertfall så gikk vi opp dit, altså jeg, Bella og katten min Snøball. Det var utrlolig deilig å ligge der i gresset sammen med Bella og Snøball og bare kikke opp på skyene. Så stoppet alt sammen da plutselig Bella kom løpende med en død fugl i munnen.. Jeg tvang henne til å spytte den ut, og det gjorde hun. Så gikk det to minutter så løp hun bort igjen, hentet fuglen og løp av sted med den. Da jeg kom fort til henne hadde hun spist den.. Dum hund!!!
Også litt senere gikk vi litt videre også tok jeg enda flere bilder 🙂 Kirkeheia er jo ganske liten da så man kan jo ikke akkurat gå turer der, men det er likevel koselig <3

Noen av trærene der oppe ^^ Vet ikke hva for et tre dette er da.. Uhm.. Noen som kjenner det igjen? xD
Hihi, lille Snøball som drev og utforsket en liten bekk som gikk der oppe. Nå er det ikke vann i den da, men på sommeren renner det vann der også ender det i et lite «basseng» som er noen få meter lenger borte.
På dette bildet var han lei av å utforske så da la han seg heller ned og slappet av litt. Det var faktisk 24 grader i skyggen, så ikke så rart at han ikke ville ligge i sola med den tykke pelsen sin!
Og det samme var det med Bella.. Hun lå også rett ut i skyggen. xD
Utsikten fra der vi satt var heller ikke så verst 🙂
Og da jeg tok bilde den andre veien var det jo heller ikke så ille da.. 😀
Og siden jeg faktisk også var med på turen, måtte jeg jo ha et bilde av meg selv også da ♥
Aww.. <3 Jeg bare elsker det bildet! Han er så utrolig søt! ♥
Hehe, Bella koser seg hun også da, der hun ligger og kikker på noen folk som går forbi. Jeg tror hun vurderer om hun skal løpe bort og hilse. Til venstre ligger Snøball og koser seg <3
Her ser du den store statuen som står der oppe. Altså Måkedamen 😉 Rundt på den steinen nederst står navnene til alle Grimstad-folkene som døde under krigen. Og på forsiden står det en liten tekst som du kan lese selv 😉
Hoho, her var Bella modig 😀 Hun syntes det var litt skummelt siden det var så glatt og hun holdt på å falle ned, men hun hoppet opp selv! Og hvis du ser under kanonen, så kan du jo gjette hvem som gjemmer seg der :P

Da ble det et ganske langt innlegg i dag da med masse fine bilder. Håper dere likte dem da <3

Snx! ♥

Lina Mathilde // Ctrlindel