Tidlig på morgenen :O

God morgen kjære lesere! <3 
Jeg tenkte at jeg bare skulle lage et lite innlegg før skolen, siden jeg sitter jo på bussen og har ikke akkurat så mange andre ting å finne på.. Annet en og sitte og ta masse rare bilder av seg selv, og deretter sitte og le når man ser på dem 😀 Haha ^^ 
Hmm, ja btw.. I dag har det ikke skjedd så mye annet enn at jeg har spist frokost.. Veldig spennende.. O.o Men i går skjedde det jo litt.. Litt!! På skolen fikk jeg plutselig vite at vi skal ha tentamen snart.. Det er ikke gøy. Det sto faktisk på en tavle i klasserommet, men jeg gidder jo ikke å følge med på den hele tiden. Og da jeg så på datoen ble jeg også sur.. Den datoen kommer Justin Bieber til Oslo, og jeg ville jo bort og se. Vet ikke om jeg ville fått lov da.. Og forresten, om noen lurer så liker jeg ham ikke. Jeg vil bare dit fordi jeg kjenner mange som liker ham og da hadde det vært gøy og erte dem litt. Uansett så vil jeg og faktisk til Oslo. Det er jo kjempe gøy der! Maaaange kjøpesentre og flotte restauranter. Skulle ønske det var sånn i Grimstad også..

Hmm.. Da fikk jeg fortalt det også 😛 Når jeg blogger med mobilen blir alltid innleggene litt rare siden jeg faktisk skriver om alt og ingenting.. Men jeg har det jo gøy, så får dere heller velge selv om dere vil lese det 😀

Men uansett så gidder jeg ikke skrive mer nå.. Når jeg bruker mobilen så kan ikke innleggene bli alt for lange heller..
Under ser du ihvertfall et bilde som jeg tok for omtrent 10 min siden, på busstoppet. Tar bilde mot sola ^^

Ha en fin dag videre ^^ ♥

Lina Mathilde // Ctrlindel