Konfirmasjon o.O

Heisann ^^

Nå tenkte jeg at jeg skal skrive litt om konfirmasjonen jeg var i ^^ Og siden jeg er trøtt og snart ska ljegge meg kommer jeg til å skrive med maaange forkortelse ^^ Altså kommer jeg ikke til å skrive «skolemåten», men «Chatmåten» om dere skjønte det 😀 Så da begynner jeg ^^

Jupp, i helgen har e vært i konfirmasjon til noen jeg kjenner.. Gidder ikke forklare igjen så om du absolutt skal være nysgjerrig får du lese i forige innlegg.. Btw, i konfirmasjonen skjedde det egentlig ikke så mye annet enn at jeg løp rundt og tok bilder av alt som er mulig og ta bilder av.. Alt fra meg selv til blomster og videre til dørhåndtak.. Hehe.. Ja jeg tok bildet av alt jeg kom over 🙂 e tenkte å vise noe nav bildene nå så du får prøve å henge med ^^ Noen av bildene har jeg tatt av en venninne som også var i konfirmasjonen 😉 så e bare begynner nå jeg 😀

Dette er søsteren min Hedda ^^ Bildet er tatt utenfor Arendal kulturhus. Det var der selve «seremonien» eller hva man nå kan kalle det, fant sted..
Her er et gruppebildet vi tok.. Kjenner vel egentlig ingen av dem, men ble litt kjent med dem der da. I midten av bildet ser du en liten hvit hund.. Det er Charly, hunden våres. Ved siden av ham står en jente med veldig langt hår.. Det er søsteren min Hedda. Hun som var med på det første bildet. Ved siden av Hedda, står jeg i lilla jakke, og følger ikke med i det hele tatt.. Vet egentlig ikke hva jeg holder på med.. Men det er jo typisk meg å ikke være helt til stede på bilder.. Jaja.. Ved siden av meg står venninna mi.. Gidder ikke si noe navn fordi jeg ikke vet om det er greit for henne 😛 Hun går forresten i klassen min 😉 resten av folkene på bildet vet jeg ikke hvem er.. Eller jeg vet hvem to til er da.. Det er han som ble konfirmert og moren hans.. Men utenom dem kjenner jeg ingen ^^

Hmm.. dette var rett etter konfrirmasjonen.. Eller det var vel kanskje konfirmasjon enda, siden de fleste gjestene fortsatt var der, men jeg hadde ihvertfall skiftet til vanlige klær igjen og tenkte egentlig ikke noe mer over hele den konfirmasjontingen.. Du trenger forresten ikke å se så nøye på det bildet, for det ser litt merkelig ut kan man si.. Haha, for et rart utrykk jeg har i fjeset.. Lurer på hva jeg tenkte på da o.O

Her ser du lille, skjønne Charly! Er han ikke søt? <33 Om du lurte så er han altså en Bison Bolognese ^^ Han ser nok dessverre litt misslykka ut på bildet, men det var faktisk det beste bildet jeg fikk av ham.. På de andre bildene lignet han mer å en monster sau.. Eller monster lam da 😛 Hahah xD Mobber ham litt 😛

Det var vel alle bildene fra konfirmasjonen.. Eller det var det jo ikke, for jeg tok jo mange fler da, men dette er ihvertfall alle de bildene som jeg hadde tenkt å legge ut fra hele den festgreia.. Hmm.. o.O

Snx!!

Lina Mathilde // Ctrlindel