17. Mai Outfit ^^

Heisann!! Jeg tenkte at jeg skulle vise dere hva jeg skal gå med i morgen.  Har nemlig vært på senteret og handlet litt ^^ Var veldig gøy. Tok litt tid før jeg fant noe da, men sånn er det jo når man har satt seg noe i hodet som man vi ha. Hehe 😛

Kjole: Susan Dress 299; Cubus
Sko: Kawasaki 599; dna
Øredobber: 49,50 H&M

I tillegg til dette som jeg kjøpte i dag skal jeg også bruke:

Armbånd: 49,50 H&M
Smykke: Husker ikke 😛
Hårbøyle: Cubus..

Smykket ser ikke helt likt ut som det på bildet, men de er ganske like. Hårbøylen er heller ikke helt lik. Den jeg skal bruke har en rosa bøyle, også er blomsten litt mindre 😉
Det er vel kanskje litt rart å bruke kawasaki sko på 17. mai, men jeg gidder ikke å kjøpe noen dyre sko som jeg aldri kommer til å bruke igjen. Om jeg ikke går med dem neste 17. mai da.. Jeg hadde faktisk funnet noen veldig vine høyhelte sko. Hadde egentlig tenkt å kjøpe dem først.. Men så ble det til at jeg kjøpte disse heller da. Dem kan jeg jo ha som sommersko 😉
Såå.. Jeg kommer til å legge ut bilder i morgen av meg med klærene på, så får du jo se ^^

Ha en super 17. mai da folkens!! <33

Snx!! ^^

Lina Mathilde // Ctrlindel