Heisann, endelig blogge igjen!!

Hellu!! Det var på tide at jeg fikk blogget igjen! 😀 Vet noen hva som skjedde tidligere? Hvorfor var det ikke mulig å komme inn på blogg.no, blogsoft.no eller selve bloggene?? Det var litt rart..

Btw.. I dag har jeg gått en fin tur med hundene, mor og søster ^^ Var jo en koselig tur! Glemte selvfølgelig mobilen min, så jeg fikk ikke tatt noen bilder.. Men heldigvis reddet lillesøsteren min, Hedda dagen. Hun hadde med sin mobil, så da fikk jeg låne den litt 😀

Her kommer noen av bildene jeg og Hedda tok ♥

Vi gikk i skogen ^^ Men vi gikk forbi en strand også da 😀
Og så gikk vi på et fjell.. Da hadde vi masse utsikt 😀
Bella!! <333
Cleeeeeo, hehe. Lille Cleopatra assa c:
Og sååååå Hedda!!!!

Dette er søsteren min Hedda 😀 Hun har jeg faktisk ikke fortalt dere særlig mye om. Det jeg kan si nå ihvertfall er at hun er veldig grei og snill. Støtter alltid, er veldig omsorgsfull og vil alltid være der for vennene sine <3 😀

Sååå! Det var alt for i dag 😀 Haaaade!!

Lina Mathilde // Ctrlindel