Vårbilder ^^

Heisann!! ^^

I dag og i går har jeg vært på sånn photoshop kurs på skolen elns.. Noe sånt ihvertfall 😉 Der tok jeg en del bilder som jeg tenkte jeg kunne vise frem ^^ Bildene er tatt med ekte kamera, som vil si at jeg ikke har brukt mobil på disse bildene ^^ De er ikke redigert altså ^^

Hade vinter!
De første tegnene til vår <3
Her ser man våren komme krypende 😀
It’s me 😛

Det var alle vårbildene ^^

Jeg har ofc et bilde som jeg laget selv på photoshopkurset som jeg tenkte at jeg kunne vise dere også.. Jeg ble veldig fornøyd med bilde, så jeg er da litt stolt 😉

(Bilde mangler)

Sååå? Hva synes dere? Jeg har jo tross alt ikke brukt Photoshop Cs5 før.. Har kun brukt Photoshop Elements ^^ Etter å ha prøvd begge syntes jeg at Elements er MYE bedre! Cs5 suger jo.. Skjønte nesten ikke en dritt jo -.- Men jeg klarte jo å lage dette bildet, så litt skjønte jeg jo 😉

Det var det jeg ville vise for nå.. Kommer noen bilder senere i dag ^^

HADE!! <333

Lina Mathilde // Ctrlindel

18.03.2012 kl. 13:23