Tegninger ^^

Heii!! 😀

I dag er jeg faktisk hjemme igjen! Altså ikke hjemme hos pappa, men hjemme hos mamma 😀 Er veldig deilig å være hjemme.. Lengter jo ofte hjem og sånt. Skal til pappa igjen på søndag da, og så er det jo skole på mandag..

Men! Det jeg egentlig skulle skrive var at jeg ikke har lagt ut noen tegninger på bloggen!!! Derfor må jeg jo ofc legge ut noen nå 😀 Siden jeg ikke gadd å scanne bildene så er de i litt dårlig kvalitet da, men det gjør vel ikke noe 😉

(bilder mangler)

Dette er et bilde som jeg tegnet for ikke så lenge siden.. Ble ganske fornøyd med det ^^ Er bare det at blikket er veldig tomt.. Hmm ^^
Vel.. Dette er en jente med en slange.. Ikke så mye mer å si om det ^^

Gidder ikke skrive mere 😛 Har ikke skjedd så mye annet enn at jeg skal på kino i morgen og se Dødslekene. Blir sikkert gøy! Men det skriver jeg nok mer om i morgen ^^

Hva synes dere om bildet da??

Lina Mathilde // Ctrlindel