Påskeferie :D

Helluen!

Endelig er det påske!!

Ja, nå var det endelig påskeferie 🙂 Har ventet på den lenge! Egentlig skulle jeg på hytta i påska, men så smelta jo all snøen, så da valgte vi å være hjemme heller. Er jo masse å finne på hjemme også da ^^

Sorry, men egentlig har jeg ikke så mye å skrive i dag.. Har ikke skjedd noen ting de siste dagene.. Jeg har bare vært hjemme og slappet av.. Jeg hadde forresten besøk i går. Det glemte jeg å skrive 😛 Jeg var litt lat i går så derfor tok jeg ingen bilder da, men jeg har kjøpt masse kjær som jeg tenkte at jeg kunne legge ut noen bilder av. Men jeg venter til senere, siden nå er det jo så sent. Klokken er faktisk 02:24, og jeg skulle lagt meg for lenge siden.. Jeg har begynt å legge meg litt tidligere for at jeg ikke skal bli så trøtt neste dag 🙂

Men nå har jeg ikke noe annet å si enn: GOD PÅSKE!! ♥

Hade! ♥

Lina Mathilde // Ctrlindel