Gått tur i dag :D

Heisann alle sammen 😀

I dag har jeg gått en lang tur med hunden min «Bella». Det var en kjempe koselig tur og jeg fikk tatt masse bilder som jeg tenkte å vise dere nå 🙂

Her ser dere litt mer av den liksom «kjempe fine» stranden som kongshavn folka må bade fra -.-
Bella!!! 😀
Hun koste seg der i sola. Litt dumt at tauet var så kort, så da kunne hun ikke gå ned til vannet.. Om hun hadde kunnet, ville hun nok ikke gjort det da 😛 Hun hater nemlig vann.. Det er så dumt at hun ikke kan løpe fritt.. Jeg stoler på henne og er helt sikker på at hun ikke ville stukket, men pappa er så redd for at det skjer noe, så derfor må jeg ha båndet på henne hele tiden :/
Hehe, måtte jo ta noen bilder av meg selv også :3

Sola lyste opp himmelen på hele turen 🙂 Var veldig koselig. På slutten begynte det å bli overskyet, men heldigvis hadde vi ihvertfall sol helt hjem :DPå de to siste bildene står Bella oppå en stor stubbe 🙂 Derfor ser hun nok litt stolt ut 🙂

Det var alle bildene jeg tok! Eller.. Omtrent 1/4 av bildene.. Men de andre bildene ble litt dårlige, eller så ser jeg eller Bella rare ut. Hehe 😛

Thx for at du tok deg tid til å lese / se på bildene da 😀

Lina Mathilde // Ctrlindel