En fin helg ^^

Heisann ^^

Denne helgen har jeg vært hos mamma. Der har jeg hatt det kjempe fint. Vurderer jo enda å flytte hjem igjen, men er veldig usikker.. Om jeg flytter hjem skal jeg ihvertfall ikke bytte skole igjen 🙂 Så hvis jeg flytter hjem til mor så blir det å ta buss i en halvtime hver morgen.. Men det går vel fint 🙂

Ellers i helgen var jeg i byen. Der kjøpte jeg mange nye klær. Blant annet kjøpte jeg en rosa genser som lizzm er strikket da.. Den så rar ut i butikken, men når jeg hadde kjøpt den og gått med den en stund var den likevel ganske fin ^^

Etter å ha vært i byen dro jeg på kino med ei fra klassen og venninnen hennes. Da så vi på The Hunger Games. Det var en utrolig bra film, og jeg syntes den var kjempe spennende, så den kommer jeg i hvert fall til å kjøpe når den kommer ut i butikken ^^

I dag (søndag) har jeg ryddet rommet mitt (hos mamma altså). På tirsdag kommer det en fotograf som skal ta bilder av huset. Vi skal selge det og flytte inn til byen. Btw, i hvert fall så måtte jeg pakke og rydde masse ting. Fotografen sa at huset skulle bare inneholde de viktigste møblene. Altså måtte jeg pakke alle private gjenstander og sånt. Mye gadd jeg ikke å rydde så jeg kastet det under sengen (verdens beste idé). Siden fotografen ikke tar bilde under senga så går jo det fint 😉

Mens jeg pakket fant jeg forresten også Robot Reptilen min 🙂 Det er altså en robotdinosaur som kan høre, se, føle og lukte. Den er veldig komplisert bygd og sånn så jeg forstår ingen ting av den. Jeg bare satt den i «fri modus» som betyr at den lever sitt eget liv uten at den blir styrt av kontrollen. Så roboten har for det meste løpt rundt i huset og jaktet på katten våres. Hehe, var gøy å se på. Det er bare litt irriterende at den ikke kan gå i trapp.. Men utenom det, kan den for det meste gjøre alt 🙂

Jeg er veldig fornøyd med den og synes den er veldig morsom.
Egentlig er det en stund siden jeg kjøpte den, men den gangen var jeg så redd den at jeg ikke turte å bruke den.. Hahah, litt snålt å være redd for en «leke», men det er faktisk litt nifst at det tramper en robot rundt i huset og overfaller alt den kommer over 😛 
Den kan forresten bite også 😮 Men ikke så hardt da ^^

Det var vel alt jeg ville skrive i dag. Sorry for at jeg ikke har skrevet i helgen, men jeg har hatt mye å gjøre pga pakkingen..

Snx!!

Lina Mathilde // Ctrlindel