Bilder av hus og hage :)

Hellu!! 🙂

Vel.. Jeg har jo allerede skrevet et innlegg her i dag, men nå vil jeg skrive ett til 🙂

Jeg har nemlig tatt masse bilder av huset. Disse bildene vil jeg gjerne dele med dere! Har ikke bare tatt bilder av huset da, men også noen av hagen og sånt 🙂 Nå vil jeg skrive litt om planene jeg har for hagen til sommeren! Den er nemlig ikke akkurat noe å skryte av for tiden.. Det er veldig trist at hagen har grodd sånn igjen, men så snart det blir varmt i luften skal hagen våres forvandles til «drømmeland» 😀 Høres ut som en fin plan, eller hva?

Her ser du en del av hagen, og en litt av gjerdet til verandaen 🙂 Jeg vet.. Hagen er litt av en stolthet.. Men til sommeren!! Da skal den bli fin 😀 Her har jeg lyst til å legge bark, også plante roser og kanskje noen busker 🙂 Blir sikkert kjempe fint 🙂 Der står forresten Bella også 😛 Btw, her ser du huset.. Oppå der ligger verandaen, som du ser gjerdet til da.. Under ligger garasjen. Vi har to garasjeporter, så vi har god plass! Også har vi jo en kjeller også da, med enda større plass ^^
Her ser du en liten del av hagen.. Ihvertfall hekken.. Hehe, litt dårlig bilde da 😛

Savner den fine sandkassen våres.. Jeg husker da jeg og søsteren min var små, og vi satt og lekte i den. Nå er det flere år siden den er blitt brukt, så nå er den helt gjengrodd.. Har dessverre ikke noe bilde. Men! Den skal nok bli fin den også! Til sommeren har jeg og pappa nemlig planer om å gjøre den om til en kjøkkenhage! Da skal vi selvfølgelig pusse den litt opp, men ellers er det veldig fin sand oppi, som er veldig fin til å ha i hvert fall løk inni 🙂 Forestill deg dette som en søt liten kjøkkenhage som er velstelt og full med forskjellige planter <3

Vi har stor plen og lekestue også 🙂 Og en trampoline! Man blir aldri for gammel for å hoppe på den altså :3 Nå som snøen er borte, skal vi nok snart sette den opp igjen 😀

Lekestua husker jeg at søsteren min og jeg hadde det veldig gøy med! Den var det pappa som bygget til oss da vi var små. Jeg husker godt da vi overnattet i den og hadde «te-selskap» og «fester» og andre lignende ting der inne 😛 Inni lekestuen står det et bord med fire stoler, en komfyr (ofc ikke ekte, men den ser veldig ekte ut), og en seng 🙂 Så der har vi altså hatt det veldig gøy da 🙂 Men nå har den ikke blitt brukt på flere år.. Jeg har faktisk ikke vært inni den på omtrent 2 år tror jeg, og da var jeg bare der for å se hvordan det så ut.. Liksom om det var skittent eller noe.. Selv om jeg ikke bruker den vil jeg jo at den skal være fin da 🙂

Her ser du huset fra motsatt side av de bildene jeg viste tidligere. Altså baksiden. Der er den andre terrassen.. Den dere så tidligere er det dere ser helt til høyre. Hvis du går gjennom den buegangen så kommer du opp på verandaen 🙂 På den nederste delen av bildet ser du litt mer av hagen.. Her hvilte det en gang masse flotte blomster og fine busker <3 Nå ser det dessverre ikke like pent ut.. Men til sommeren skal selvfølgelig denne delen av hagen også omskapes til en søt liten sommerhage! Jeg skal selvfølgelig ta masse bilder av hagen når jeg har fått stelt den, så skal dere få se overgangen 🙂
Hihi, måtte bare ta et bilde av det lille trollet vårt :3 Den har faktisk alltid vært der.. Vi kjøpte huset for omtrent 12 år siden, og da sto trollet der fra tidligere.. Tror jeg ihvertfall da.. Kan godt være at mamma eller noen av brødrene mine har laget den 🙂

Vi har også en gammel jordbærhage <3 Jeg synes det er vanskelig å forestille seg at her satt jeg og søsteren min og plukket jordbær for omtrent 8 år siden.

Det er ikke så ille overalt da. noen steder har pappa pleid å holde i orden. Det har grodd litt igjen etter i fjor, men året før det så det faktisk ganske fint ut! Grunnen til at kun dette området er blitt stelt er at pappa har jo bodd alene i dette huset i omtrent 7 år etter at mamma, søster, bror og meg flyttet til Grimstad.. Da klarte ikke pappa lenger å holde hele hagen fin, så derfor valgte han dette området som han passet på å stelle. Men det siste året har han hatt masse problemer med ryggen så derfor ser det ikke lenger like pent ut.. Veldig trist egentlig, for pappa er så stolt av hagen og han vil så gjerne at den skal se fin ut. Så derfor vil jeg gjøre den kjempe fin igjen til sommeren. Det blir nok masse jobb siden hagen er veldig stor, men det er verdt strevet!

CÆSAR!! <33 Min elskede lille valp! Er han ikke søt? Hehe. Dette bildet er tatt på den lange verandaen, så nå vet du hva jeg mente på det forrige bildet ^^

Det var alt for nå!! Snx senere da ^^

Lina Mathilde // Ctrlindel