Sove? Never..

Ååååh.. Enda en natt hvor jeg ikke får sove.. Bare ligger her og tenker på masse rart.. Det er så merkelig at alle de rare tankene dukket opp i hodet mitt på kvelden. Det er jo lizzm da jeg minst trenger dem!! 
Uansett.. Det er veldig fint å ha en blogg å skrive i når du kjeder deg på kveldene 🙂 
Akkurat nå ligger jeg i sengen sammen med mine to søte, små hunder <3 Det er så søtt å se dem kose seg sammen i sengen min!! Vanligvis pleier de egentlig å ligge sammen med meg øverst i sengen, men i dag har de valgt å ligge nederst, borte med beina mine 🙂 Er jo koselig det også. Var så kald på beina, så det er veldig deilig å ha to søte varmeflasker liggende oppå mine to kalde bein 😀

Her ser du hundene mine Cæsar og Bella som ligger i sengen min ♥

Hva synes du om å ha hunder i sengen da?

Lina Mathilde // Ctrlindel