NY DATA!!!!!! :O

Heii alle sammen 😀

I dag har jeg fått ny pc! En Asus K53U!! Den er på 320 GB og er HD 😀

Utrolig eller hva?? Jeg synes i hvert fall at den er helt perfekt!

Jeg fikk nye sko i dag også! 😀 Puma 😮

Ellers har det ikke skjedd så mye annet enn at jeg har flyttet til pappa 🙂 Ca 4 mil altså.. Så nå skal jeg vel bytte skole og sånt også.. Blir nok kjipt å bytte skole siden jeg hadde jo en del venner på den andre skolen.. Så hvis jeg bytter skal jeg begynne på en skole som heter Roligheten O.o Veldig rart navn da 😮

Får vel se hvordan det blir da.. Kan jo være at jeg flytter tilbake.. Har ikke bestemt meg enda for hvor jeg vil bo, men jeg skal i hvert fall være her i omtrent 2 måneder for å prøve.. Kanskje jeg liker meg bedre her? Hvem vet..?

Mest sannsynlig tror jeg at jeg kommer til å flytte tilbake til Grimstad.. Jeg trives jo greit der.. Bare litt problemer hjemme 🙂 Men alt dette løser seg sikkert. Jeg tenkte at det sikkert kunne være litt sunt å bo her i Arendal en liten stund også! Er jo et koselig sted da 🙂

Har ikke noe mer å skrive i dag..

Snx!! 😀

Lina Mathilde