Kjære lesere :)

Heisann 😀

I dag har jeg faktisk hatt en fantastisk dag! Jeg har vært på skolen i dag og jeg kom hjem med et smil om munnen 🙂

Nå er det jo en stund siden jeg har skrevet.. Det er jo fordi pc’n min er ødelagt (som jeg sikkert har skrevet før). Så derfor blir jeg alltid veldig glad når jeg får låne en pc.

De siste dagene har det ikke skjedd stort.. I helgen var jeg hos pappa.. Der hadde vi det litt gøy med flammer xD

http://www.youtube.com/watch?v=awHV9_XbN3k&list=HL1328722796&feature=mh_lolz

Det var utrolig gøy, haha 😛 Om du lurer på hvordan vi gjorde dette, så er det veldig enkelt altså 🙂 Flammene lagde vi med helt vanlig hårspray. Den flammen som var minst var laget av Got2b og den store flammen var av et dryshampoo. Visste ikke på forhånd at tørrsjampoen lagde så stor flamme, Haha 😛

På mandag skjedde det heller ikke så mye.. Ikke som jeg husker ihvertafall.

I går var jeg borte fra skolen igjen.. Ikke så bra, men jeg var så lei meg på morgenen, så derfor orket jeg ikke å gå på skole. Det skjønner du kanskje??? Eller ikke? 0.0

Men! I dag var jeg på skolen igjen 😀 Og i dag har jeg hatt det kjempe fint faktisk!! Jeg har kun vært alene i første og siste friminuttet… Det var frivillig da.. Jeg hadde så vondt i hodet at jeg ikke orket å være sammen med de andre. I det siste har jeg nemmelig hatt mye kontaktt med en jente som heter Simona 🙂 Hun går i klassen min, og er veldig snill. Derfor prøver jeg å bli bedre kjent med henne. Er sammen med henne i mange friminutt, og tenkte at jeg skulle invitere henne med hjem en dag.. Kanskje jeg legger ut noen bilder da?

Her kommer noen bilder av hundene mine Cæsar og Bella ♥

Lille Cæsar ♥
Enda et av Cæsar 😀

Er ikke han utrolig søt?? Han er 11 uker nå! Han er sønnen til den andre hunden våres Bella. Hun fikk to valper til, men de måtte vi dessverre selge. Cæsar ville ingen ha :O Jeg skjønner ikke hvorfor… Nå er han ihvertfall min hund. Så nå har jeg to hunder 😀

Dette tok jeg på hytta! Her står Bella ute på en liten øy som vi rodde ut til 🙂
Her ser du alle valpene til vår elskede Bella ♥ Først ser du Cæsar, så kommer Molly og sist kommer lille Valtho. Han var egentlig favoritten min.. Jeg var veldig lei meg da vi måtte selge ham. Men nå er Cæsar favoritten min! Nå har jeg jo hatt ham en stund. Det er omtrent 1-2 uker siden vi solgte Valtho og Molly 🙂

Det var dagens innlegg!

Hva synes dere om hundene da?

Lina Mathilde // Ctrlindel