Hjemme igjen ;)

Heisann 🙂 
Da var jeg hjemme fra pappa igjen.. Har vært en koselig helg. Var på byen med den «litt rare» stebroren min og min snille lillesøster 😛 Vi hadde det koselig mesteparten av tiden. Vi stakk innom McDonald’s også. Der kjøpte jeg tre hamburgere, pommes frites, cola, kaffelatte og en is 😀 Jeg var mett resten av lørdagen 😛 
Da vi kom hjem satte søsteren min og har andre kyllingen seg på pc’ene. Der satt de vel resten av kvelden.. Derfor hadde jo ikke jeg så mye å gjøre, så derfor satte jeg meg og tegnet 🙂 Den tegningen forestilte en jente som satt inni en veldig trang boks.. Den lignet litt på tegningen som jeg viste dere i forrige innlegg.. Det spesielle med mine tegninger er at jeg sjeldent tegner glade tegninger.. De er nesten alltid triste.. Jeg synes det er vanskelig å lage glade tegninger.. Jeg vet ikke helt hvorfor, men sånn er det bare O.o

Nok om det.. Ellers i helgen har jeg sett på en skrekkfilm uten skrekk.. Jeg skjønner ikke hvorfor de kaller den en skrekkfilm! Den het Paranormal Activity 2 og handler om en demon som dreper mennesker.. Høres kanskje litt ekkelt ut, men det er det ikke.. Det går jo så fort at man nesten ikke får med seg noe. Heller ikke noe blod i filmen.. 
Jeg tenkte at jeg skulle se på Paranormal Activity 3 når jeg har fått den nye pc’en. Håper den er gøyere da 🙂

Det var alt jeg hadde å skrive i dag 🙂 
Snx!!

Lina Mathilde // Ctrlindel