Hei igjen :D

I dag har jeg hatt en fin dag.
Var veldig deppa på morgenen, så derfor trengte jeg ikke å gå på skole.. 
Som jeg sa, i begynnelsen av dagen var jeg ikke akkurat i det «beste» humøret, men det ble bedre 🙂 Da jeg følte at jeg var kommet meg litt etter morgenen gikk jeg tur med hunden min. Vi gikk en ganske lang tur. Vi var ute i over to timer. 
På veien hjem fant hunden min nemlig ett lite vann midt uti skogen. Når jeg skriver «lite» så mener jeg omtrent 50 meter i radius (om du vet hva det er). Så egentlig var jo vannet litt stort 😛 
Det spennende med dette vannet var at det var ett tykt lag med speilglatt is på! Dette syntes jo selvfølgelig hunden min var utrolig spennende. Hun løp rett på isen, og (som jeg hadde regnet med) snublet hun og slo nesa i isen! Hahah, jeg holdt på å le meg ihjel! Jeg har absolutt den morsomste hunden i verden!! 
Da hun hadde «testet» om isen var trygg, så gikk også jeg ut på den. Det var faktisk utrolig gøy! Jeg vet at jeg ikke er så veldig smart som går ut på en is som jeg ikke vet om er trygg, midt ute i skogen der ingen kan høre om jeg roper på hjelp.. men hva er liksom vitsen? Man lever jo for å dø.. Om jeg dør av å gå gjennom isen i dag, eller om jeg dør om 70 år pga alderdom spiller uansett ingen rolle for meg.. 
Tilbake til saken: Det var utrolig spennende å ligge ute på isen og se alle fiskene som svømte under! Det var ingen snø, så derfor kunne jeg se rett gjennom isen. Det svømte mange fisk der, men de fleste var veldig små, så jeg tror nok ikke at det er noe vits i å fiske der 😛 Om du ikke tilfeldigvis er en katt da 🙂 
Å ligge ute på isen sammen med min beste og eneste venn (hunden min) var helt fantastisk! Vi har knyttet et veldig sterkt bånd, så derfor føler jeg ofte at hun er en veldig god venn. Hun er der alltid for meg. Hun kommer alltid og trøster meg når jeg har det vondt, og hun er flink til å se på folk hvordan de føler seg. Hun vet alltid om jeg trenger trøst, eller om jeg trenger noen som jeg kan ha det litt gøy sammen med. Jeg ha jo ikke så mange venner så da er det helt fantastisk for meg å ha en såå god venn som hunden min, Bella <3 

Da vi hadde løpt litt rundt på isen og falt mange nok ganger, så gikk vi hjem. Eller.. «gikk» er vel litt feil ord, for vi løp jo hjem!! Det var enda langt hjem men jeg følte meg så glad etter at jeg hadde hatt det så gøy med Bella, at jeg hadde fått mange nye krefter. På hele veien hjem så løp vi og lekte. Og da vi kom hjem var jeg enda i godt humør så da gikk jeg opp på rommet mitt og slappet av foran tv’n mens Bella sov i sengen ved siden av meg 🙂 Det er veldig lenge siden jeg har hatt en så fantastisk dag! Og alt på grunn av min kjære Bella!

TUSEN TAKK FOR EN STRÅLENDE DAG, BELLA! JEG ELSKER DEG

Lina Mathilde // Ctrlindel