God morgen!

God morgen alle sammen! 
Som dere sikkert skjønner så gikk jeg heldigvis sove til slutt i går. Så nå er jeg helt uthvilt 😀 
Idag på skolen skal vi ha naturfag, engelsk, fransk og norsk.. Veldig kjedelige fag.. I begynnelsen syntes jeg at fransk var veldig gøy, men etterhvert syntes jeg at det ble utrolig kjedelig.. Og siden jeg har vært borte fra skolen så mye så har jeg jo ikke lært alt det de andre har lært.. Likevel gir læreren gode karakterer til meg..! Jeg skjønner ikke helt hvorfor, men jeg klager jo ikke 😀 
Nok om skolen.. Hundene mine Cæsar og Bella har nok sovet litt for godt i natt.. De er jo helt hypre begge to.. De løper rundt i stuen og krangler og bjeffer..! Bråkete hunder altså!!!

Her ser du Bella, Cæsar og Cleopatra ♥ Dette bildet tok jeg akkurat nå! Utrolig at jeg fikk dem til å sitte stille alle sammen samtidlig!!! :O

Nå må jeg gå.. Skole vettu..

Lina Mathilde // Ctrlindel