En skummel dag

Hei.. 
[første delen av dette innlegget har blitt slettet av peronlige årsaker]
Lillesøsteren min var også hjemme. Hun var syk og hadde feber. Jeg hadde ikke sovet hele natten så derfor sovnet jeg etter at mamma hadde reist.. Jeg våknet av noen som gikk rundt i huset.. Først ble jeg litt nervøs, men etterhvert tenkte jeg at det bare var søsteren min.. Men så hørte jeg noen menn som snakket. Da ble jeg enda mer nervøs. Jeg reiste meg opp fra sengen og kikket ut av døren..Der sto det to ambulansearbeidere!! Mamma hadde ringt dem fordi søsteren min hadde ringt henne og sagt noe om at hun følte seg så dårlig (eller noe sånt.. Jeg vet ikke helt hva hun sa til mamma). De kom fra sykehuset og skulle hente søsteren min som var blitt sykere mens jeg hadde sovet. De la henne oppå en båre også bærte de henne ut i sykebilen. Da var klokken omterent 11 så jeg hadde ikke rukket å sove så mye. Amulansefolkene ba meg om å bli hjemme mens de kjørte henne til sykehuset. 

Jeg var litt bekymret, men tenkte at alt ville gå bra, så jeg gikk og la meg.. 
En normal person ville nok blitt med søsteren sin for å støtte henne og sånt, men jeg var så trøtt at jeg ikke orket. Uansett så har både søsteren min og meg kjørt ambulanse sikkert 100 ganger før (pappa jobber som ambulansearbeider), så derfor syntes hun ikke at det var så skummelt, og jeg syntes nesten bare det er kjedelig å kjøre rundt med bil. Søsteren min syntes forresten også at jeg skulle gå og legge meg 😛 

Da jeg våknet var jeg ikke lenger trøtt. Jeg gikk ned trappen og inn i stuen. Der satt lillesøsteren min og mamma i sofaen og så på tv. Hun så enda ikke helt frisk ut, men sykepleierne hadde visst sagt at alt var bra med henne.. 

Resten av dagen satt jeg for det meste med pc’n (mammas pc). Dessverre er min pc ødelagt, så derfor må jeg låne pc hele tiden. Det er veldig irriterende.. Pc’n var jo min eneste «venn».. På pc’n har jeg alle vennene mine og sånt. Jeg har på en måte familien min her. Siden jeg ikke har noen «ordentlige» venner irl så har jeg de fleste her.. Uansett så er det jo spennende å ha venner fra f.eks. Brasil 🙂 I brasil har jeg de fleste vennene mine. De snakker portugisisk, så derfor var det litt vanskelig i begynnelsen, men etterhvert har jeg lært å skrive masse på dette morsomme språket. Jeg synes det er veldig gøy å snakke med dem og å høre om hvordan de har det. 
Hvor jeg finner dem? Jo, jeg finner dem faktisk ved hjelp av Transformice. Det er et online spill der jeg har mange gode venner. Der snakker jeg med folk fra ganske mange forskjellige land. 
Jeg bruker også mange andre nettspill eller chatter hvor jeg snakker med venner. Jeg legger mange til på msn eller skype. Det er alltid veldig spennende å ha videosamtale med dem. Mange av utlendingene jeg snakker med ser veldig morsomme ut 😛 

Det var alt jeg hadde å si i dag ^^

Lina Mathilde // Ctrlindel