En grei dag..

Hei
I dag.. eller i går (siden klokken er over tolv) har jeg hatt en grei dag. Jeg var på skolen igjen og fikk også gjort ganske mye. I friminuttene satt jeg for det meste alene i klasserommet og tegnet (liker å tegne). Alle fagene går jo fint for meg.. Har karakteren 4 i snitt, så jeg er fornøyd.
Etter skolen var jeg på rådhuset og besøkte en dame som var fra PPT (hva nå det betyr..). Hun het Ingunn og var veldig snill.. I begynnelsen visste jeg ikke hvorfor jeg var der, men etterhvert forklarte hun at det var fordi jeg ikke hadde det så greit på skolen o.o Hun spurte om masse rart.. Også sa hun mange rare ting..
Etter å ha vært der en stund skjønte jeg at hun var en dame som jobbet med at barn og ungdommer skal få det bedre på skolen.. Jeg har ikke så mye annet å si til det enn at hun var litt rar 😛
Da jeg kom hjem måtte jeg rydde mye -.- Jeg klarte jo å nesten gjøre hånden til mamma flat da jeg klemte den i en løpedings 😛 Derfor kan jo ikke akkurat hun gjøre så mye. Etter ryddingen satt jeg og øvde på en naturfagpresentasjon som jeg skal ha i dag (litt forvirrende om det er i dag eller i morgen.. klokken er jo etter tolv så det er vel i dag, sant?). Det var veldig kjedelig.. Jeg hadde jo allerede laget den helt ferdig før, men så gikk jo den hemma pc’n i stykker, så da måtte jeg lage den på nytt..
Når jeg var ferdig med presentasjonen var det ikke mye tid igjen, så jeg satte meg med pc’n.
I dag har jeg forresten vært flink jente 😛 Jeg har spist to store tallerkener mer pasta i dag! Så mye pleier jeg vanligvis å spise på tre dager 😮
Om jeg ikke har sagt det før så spiser jeg ikke veldig mye, så dette var veldig mye for meg.. Jeg har Cøliaki (allergi mot mel/hvete) så derfor er det jo ikke så mye mat å velge mellom + at jeg er veeeeeldig kresen 😛

Det var alt jeg hadde å si i dag. Takk for at du leste 🙂

Lina Mathilde // Ctrlindel